Over Henkes Telecom

Henkes Telecom is opgericht in 2016 door Koen Henkes, expert en ervaringsdeskundige op het gebied telecom infrastructuur. Koen Henkes heeft reeds jaren ervaring met betrekking tot diverse activiteiten binnen de telecom industrie. Van monteur FTHH tot het ombouwen van complete server ruimtes. Glasvezel en data zijn hierin altijd zijn specialiteit geweest.

Naast monteren is Koen zich steeds meer bezig gaan houden met innovatie, het aansturen en het opleiden van vakmensen. Binnen dit traject groeide hij al snel door tot directievoerder binnen een groot telecom bedrijf, waar hij zich onder andere bezig hield met de verantwoording van het uitvoerende en financiële werk.

Koen Henkes kenmerkt zich door een drive om telkens verder te ontwikkelen. Dit heeft hem uiteindelijk in 2016 doen besluiten zijn eigen bedrijf op te richten; Henkes Telecom, dé specialist op het gebied van Telecom infrastructuur. Dankzij een diversiteit aan expertise binnen het vakgebied is Henkes Telecom in staat om uw project in goede banen te laten verlopen.

"Focus op de uitvoering en kwaliteit staan bij Henkes Telecom hoog in het vaandel."

Kwaliteit

Henkes Telecom onderscheidt zich door een groot en divers netwerk in de telecom infrastructuur. Hierdoor is ze in staat ZZP'ers onder te brengen daar waar hun expertise en visie perfect matcht. Dit maakt Henkes Telecom uiterst geschikt voor grote én kleine bedrijven. Focus en kwaliteit staat bij Henkes Telecom hoog in het vaandel. Koen Henkes, fanatiek atleet (2015 nummer 16 op de marathon ranglijst in Nederland), weet als geen ander hoe het is om ergens voor te gaan en gaat geen uitdaging uit de weg!

Contact

Henkes Telecom onderscheidt zich door haar geleverde kwaliteit
Heeft u interesse in één of meerdere bovenstaande diensten of heeft u een vraag? Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Bezoek onze Contactpagina of stuur ons een e-mail: info@henkestelecom.nl